Játékvásárlás, német nyelvtanfolyam

soft-toy-830420_640Az unokahúgomnak kellett ajándékot vásárolnom a születésnapjára. Hát nem egyszerű dolog egy 5 évesnek vásárolni ajándékot, akinek megvan mindene. Mivel egyetlen gyerek jelenleg, és egyetlen unoka is, így mindet megkapott, amire csak vágyott. Persze, imádnivaló a kiscsaj, és én is nagyon szeretem. De mit lehet venni valakinek, akinek mindene megvan?

A vásárlás

Úgy döntöttem, hogy mielőtt megvenném az ajándékát, beszélek a sógornőmmel, hogy mit vegyek neki ajándékba. Neki sok ötlete nem volt, mivel tényleg minden megvan. Na ezek után jutottam arra a következtetésre, hogy elviszem a kiscsajt magammal, hogy nézzen körül, és lássam, hogy mi tetszene neki.

Na ez a vásárlás sem egy egyszerű egy ennyi idős gyerekkel. Attól függetlenül, hogy mindene megvan, neki minden kellene. Persze nagyon helyes volt a maga módján, hiszen bármit kérdeztem tőle, hogy ez tetszik neked, arra azt mondta, hogy igen. na ezek után hogyan vegyek neki megfelelő ajándékot?

A dobozokon szerettem volna azért elolvasni a tájékoztatást is, nehogy olyat vegyek, ami mégsem neki való lenne, korosztály, ilyesmik…

Egy német nyelvtanfolyamra kellett volna járnom ahhoz, hogy megértsem azt ami a játékok dobozára van írva, mert némelyiken egy árva magyar feliratot sem találtam. remélem azért fogok találni valami megfelelő ajándékot neki, és örülni is fog a kis csaj.