Gamer haver segített játékot választani az unokaöcsémnek

Ahhoz képest, hogy nincs gyerekem, elég sokat vásárolok játékokat. Korábban is írtam egy ilyen élményemről. Nagy a család, és elég unokaöcs meg húg van, akinek folyton valami ünnepe van, így meglepően sokat lógok játékboltokban. Bár nem igazán rajongok értük, a legtöbb olyan egy nagy labirintus, ahol folyton elveszek, és sose tudom, merre van az, amit meg akarnék találni.

játék baba

Nem szeretem az ilyen fölös időtöltéseket, sokkal inkább gépezek akkor inkább már és játszom a kedvenc kaland játékommal. A múltkor is az egyik gamer haverom volt ott nálam, amikor játék közben elkezdtem neki panaszkodni, hogy ajándékot kellene venni az unokaöcsémnek pár napon belül, de nagyon nincs kedvem ezért elmenni a játékboltba. Amúgy is fogalmam sincs, hogy a kis Bali minek örülne.

Erre ő azt mondta, hogy nem is kell elmennem a boltba, simán megrendelhetem otthonról is, aztán kihozzák nekem. Tetszett az ötlet. de aggódtam, hogy ha rendelek, akkor nem hozzák ki időben. Mire a haverom azt mondta, csak ne aggódjak, ismer egy boltot, ami mindig az ígért időn belül hozza ki az árut. Meg is kérdeztem tőle, milyen menő játékboltot ismer, amit így reklámoz.

Meg is mondta a nevét, én meg rögtön rákerestem. Tényleg nagyon sok játék volt azon az oldalon, és így sokkal könnyebb volt köztük keresni, hogy szét voltak osztva kategóriák szerint. Volt ott minden, egy csomó plüss állat, játék baba, kisautók, készségfejlesztő játékok, jelmezek, kirakók, távirányítós és interaktív játékok, kártyák meg még egy csomó apróság is, alig tudtam választani. Végül vettem Balinak egy távirányítós autót, mert valami olyasmi rémlett, hogy azokat szereti.

Tényleg nem kellett aggódnom, mert pár napon belül ki is szállították a csomagot, ahogy ígérték. Úgy vettem észre, bizonyos játékok még olcsóbban is kaphatók, mint máshol, és amikor néztem, akkor voltak akcióik is. Ezentúl már nem ódzkodom majd a játék vásárlástól, hiszen otthonról is könnyen megoldhatom.