Esküvői ruha, inspirációk, és az öltöztetős játékok

 

A mai világban egyre inkább előtérbe kerülnek az online játékok. Szinte mindenkinek van már számítógépe és internet hozzáférése. A mai fiatalok nagy része pedig a szobájában tölti az idejét, a számítógépes játékok miatt.

 

Ezek a játékok pedig nagyon additívak tudnak lenni, teljesen le tudják kötni a gyerekeket. Arról nem is beszélve, hogy úgy vannak kialakítva, hogy minél több időt szánjanak rá a felhasználók. Volt egy nagy cég, akik olyan játékot fejlesztettek, ami teljesen rabul ejtette a legtöbb fiatalt.

 

Sikerült olyan programot fejleszteniük, ami nem csak, hogy rengeteg pénzt hozott a cégnek, de emberek milliói függővé váltak a játék által. Nekem is van olyan barátom, aki hajnali háromig játszott, csak azért, hogy el tudja érni a napi célokat a játékban. Az, hogy ez jó-e így vagy sem, azt mindenki döntse el maga.

 

Azonban vannak olyan számítógépes játékok is, amelyek nem egy alternatív világ történéseire alapulnak, egyszerűen csak lefoglalnak bennünket. Ilyenek például a stratégiai, vagy akár az öltöztetős játékok. A minap például találtam egy nagyon jó lányoknak való esküvői ruhás játékot.

 

A lényege az volt, hogy a menyasszonynak kellett terveznünk egy ruhát, és azt ráadni. Külön volt egy csomóféle díszítés a ruhára, ki lehetett választani a ruha fazonját, sőt még a pontos színárnyalatot is. Ha pedig ráadtuk a menyasszonyra az esküvői öltözéket, egyből mosolygott, megköszönte, és az esküvőt is megnézhettük.

 

Ezt természetesen bármennyiszer meg tudtuk csinálni, így mindig új kinézetű esküvői ruhát tudtunk kitalálni, elkészíteni. Ezek az öltöztetős játékok egyébként nagyon népszerűek a lányok körében. Valamiért mi lányok, nagyon élvezzük az ilyen sminkes, ruhás játékokat az interneten.

 

Egyébként ezt a menyasszonyis játékot úgy találtam, hogy az egyik barátnőmnek kezdtem el esküvői ruhákat keresgélni, ugyanis megkérték a kezét, és próbálunk neki inspirációkat gyűjteni a lányokkal. Küldözgetjük neki éjjel-nappal a különböző oldalakat és ruhákat. Szóval a nagy keresgélés közepette találtam ezt a játékot.

 

Gondoltam jó poén lenne összeülni, és kitalálni így a ruhát. Azonban utána találtam egy nagyon jó esküvői ruhás oldalt is inspirációnak, bővebben erről itt.

 

Az ilyen inspirációs oldalak is nagyon sok segítséget tudnak nyújtani, ha tervezzük az esküvőnket. Ugyanis ki tudjuk alakítani ezek által a saját ízlésünket, rengeteg ötletet meríthetünk ezekből az oldalakból. Sőt, még az esküvő költségeit is le tudjuk csökkenteni ezek által.

 

A barátnőm is nagy kedvelője ezeknek az oldalaknak, folyton mutogatja nekem a különböző fazonú menyassszonyi ruhákat. Ahogy észrevettem, valami csipkés ruhája lesz, ugyanis minden olyan ruhán, amit küldeni szokott, van csipke. Hol több, hol kevesebb, de azt hiszem az lesz a befutó.

 

Én is nézegetem a koszorúslány ruhákat nagy bőszen, ugyanis nem lesz egységes ruhánk, mindenki saját magának választja majd ki a ruhát az esküvőre. Javarészt bíbor színű koszorúslány ruhákat néztem, azok tetszenek a legjobban. Abból is főként a lenge, maxi ruhák tetszenek a legjobban.

 

Majd azért egyeztetek a lányokkal, hogy ne legyünk annyira nagyon eltérőek a ruhát illetően. Egyébként örülök, hogy nem egységes lesz a ruha, ugyanis egy adott fazon nem áll mindenkinek ugyan olyan jól. Van, akinek az A vonalú ruhák állnak jól, van, akinek a rövidebb fazonúak, és van akinek a maxi ruhák.

 

Én azt hiszem, az utóbbi kategóriába tartozom. Mindenesetre nagyon várom már, hogy lássam én is a lányok választását. Főleg a menyasszonyi ruhát. Egyébként egy esküvői ruha kiválasztása hatalmas feladat. Nagyon fontos, hogy a menyecske szépnek érezze magát a ruhában, elégedett legyen mindennel, különben ha nem így van, az rá teszi a bélyegét az egész esküvőre.

 

Ezért is kínálnak ekkora széles választékot a ruha szalonok. Mindenkinek meg kell találnia a számára legtökéletesebb ruhát a Nagy napra.