Család és a játékok

Minden egyes családi összejövetelen, nem csak beszélgetünk a közeli és távoli rokonokkal, hanem játékok világába is belecsapunk, amikor társasjátékot veszünk elő. Nagyon jó közösség formáló ereje van, és jobban is megismerjük egymást azáltal, hogy nem csak mindenki elmondja, hogy mi történt vele az elmúlt pár hétben, hanem a játék hozza a sztorikat. Nagyon szeretjük a kártyajátékokat is, nem csak téttel, vagy éppen pénzzel játszani is. Valamint a társasjátékok azon fajtáját, amit legalább 10-12 fővel lehet játszani, mert akkor tényleg majdnem mindenki részt tud venni a partiban, majdnem egyszerre, aki pedig nem, ők tudnak beszélgetni, vagy éppen elfogyasztani egy -egy finomabb fogást, vagy tudnak süteményt.

Ilyen alkalmakor jut időnk egymásra is jobban, mivel a nagy beszélgetések ilyenkor történnek meg, így tudta velünk nagybátyám, hogy a raktározás világába csap bele, kiterjesztve a vállalkozását. Ehhez keresett egy raktárhelyiséget, amit majd saját költségen berendezett az általa választott salgó polcokkal.  Nem saját termékeket fog tárolni, amit ő forgalmaz, hanem tőle lehet majd bérelni helyeket. Nagyon nagy gonddal választotta ki a salgó polcait, elmondása szerint. Az interneten sok cég oldalára rátévedt, akik polcrendszereket forgalmaznak, de egyik sem bizonyult olyan jónak, mint amilyet ő elképzelt magának, vagy az ára a polcoknak, vagy a szállítási és összeszerelési módok, nem feleltek meg számára. Lehet, hogy nagyok voltak az elvárásai, de megérte várni a legjobb cégre, ezt mostanra ő is belátta. Akik minden kívánalmát teljesíti számára majd. Egy nagyon profi csapattal és céggel találta szembe magát nagybátyám, akik tényleg mindent megtettek azért, hogy mire az első szállítmány a raktárba megérkezik, akkor azok már a polcrendszerre tudjanak felkerülni.
A kiválasztási folyamata a polcrendszernek sem okozott nagy kihívást, mert annyira profi a cég honlapja, hogy az általuk forgalmazott összes termék szépen, strukturált formában, jól elkülönülve kerültek féltüntetésre, minden egyes termékhez részletes, mindenre kitérő termékleírás tartozik, attól kezdve, hogy milyen anyagból készült, addig, hogy egy -egy típusú polcrendszert milyen termékeket tárolására ajánlanak. Ami még nagyon fontos, hogy a termékekhez fényképek tartoznak, az elősegíti a döntés meghozatalát, és a látvány mindent elkövet azért, hogy a vásárlást ösztönözze. A cég jól apellál arra, hogy a vizualitással, megnyerik a honlapon érdeklődőket, és ténylegesen nem csak nézelődni járnak az oldalukra, hanem rendelést is adnak le.

Nagybátyámnak is így sikerült kiválasztania a salgó polcát.  Salgó polc egy nagyon kiváló választás, mert nagy teherbírású, jól rakodható polcrendszer, minden tárolásra alkalmas, amit nagybátyám a cég profil bővítésébe belefér.

Amint megkérte az árajánlatot az acél salgó polcra, amit csavarozás mentes kivitelben gondolt ki, kis időn belül hívták is időpont egyeztetés céljából, hogy jönnének a raktárhelyiséget felmérni, majd az alapján elkészítenék a pontos árajánlatot. Meg is érkezett a szakember, aki nagyon profi módon kezelte a felmérést, nem is kellett neki több, elmondta nagybátyámnak, hogy kiváló választás volt ez a salgó polc, nagyon beleillik az általa tárolni kívánt termékekhez, el fogja bírni könnyű szerrel. Megbeszélték, hogy milyen elhelyezésben lennének a polcok a leghatékonyabb, hogy tudják kihasználni a helyiség adta lehetőségeket.

Salgó polc kiváló választás volt, erősítette meg nagybátyámat a kiérkező szakember, mivel ennél a rendszernél bonyolultabbra, összetettebbre nincs szüksége nagybátyámnak jelen esetben. Ha lenne, akkor ezt neki meg kellene mondania, és ajánlani egy másik általuk is forgalmazott polcrendszert.

Nagy egyetértésben váltak el az összeszerelő szakembertől, hogy rövid időn belül jelentkezni fog, akkor már a kész árajánlattal, és a tervekkel, hogy hogyan, milyen elhelyezésben gondolta a polcrendszert.

Az árajánlat elfogadásra került és már csak a szállítás és a helyben történő összeszerelés következett a fázisokban. Amelyre szintén nem kellett sokat várni, és minden kompakt módon a cég oldott meg, nem kellett nagybátyámnak külön összeszerelő szakembereket fogadni. A cég így garanciát és minőséget is tudott vállalni az elvégzett munkájára, hogy az elejétől a végéig, gyártástól a szállításon keresztül, az összeszerelésen át mindent ők felügyelnek. A nagybátyám maximálisan elégedett a céggel és mindenkinek csak ajánlani tudja őket.