Az új kabin táskám is elkísért az útra

A játékok nem csak gyerekeknek valók. Néha felnőttként is szeret az ember játszani. Például számítógépes játékokkal, telefonnal, vagy társasjátékozni is sokan szeretnek. Én úgy gondolom, ez egy jó dolog. Sőt, még azt is be merem vallani, hogy van egy plüssállatom is! Egy elefánt, amit mindenhova magammal viszek! Akárhova is menjek! Pedig elég sokat szoktam utazni a munkámból kifolyólag is, meg úgy amúgy is. Egyszerűen szeretek utazni, és a kis elefánt mindenhova elkísér! Amit látok én, azt látta már ő is.

Azonban a plüssállat mellett egy jó utazáshoz elengedhetetlen a jó bőrönd is. Nekem már annyi bőröndöm volt életemben, és mindegyik előb-utóbb tönkre ment! Ráadásul manapság egy jó bőrönd drága. Nem kicsit, nagyon! Végül már teljesen kész voltam, hogy nem lesz mibe pakolnom a nyári kiruccanáskor, amikor is az egyik barátnőm, Dalma megszólalt:

  • Te Hajni, és rendeltél már az internetről?
  • Még csak az kéne! – mondtam durván.
  • Mi? Hát én kérlek szépen ismerek egy jó internetes oldalt, ahol nagyon hosszú életű, jó minőségű kabin táskákhoz lehet hozzájutni potom összegekért. Mindig van akció, és ahányszor onnan rendeltem táskát, vagy pénztárcát, mindig jó áron kaptam meg, és nem jött szét.
  • Na, jó! Teszek egy próbát. – adtam be a derekam.

Otthon fel is néztem az oldalra, és meglepve tapasztaltam, hogy mennyi a választék! A szűrők segítségével szín, gyártó, méret és anyag szerint is tudtam szűrni a bőröndöket. Ez nagyszerű! Erre van szükségem! Meg is találtam rögtön a nekem tetsző bőröndöt, és pont akciós volt, úgyhogy külön örültem neki! Aztán megrendeltem.

Nem is kellett sokat várni, kihozták rögtön! És garanciát is adtak rá! A bőrönd kemény falú, és jól bírja a gyűrődést. Kinézetre sokkal szebbnek találtam, mint a képeken! Akkor még nem is tudtam, hogy milyen jó vételt csináltam. Mert az a helyzet, hogy az a bőrönd már évek óta megvan, és még mindig ugyan olyan jól működik, mint először! Ez hihetetlen! Nem ment szét, még a festék se kopott le, a kerekei is rendben vannak és könnyen tisztítható! Azóta már én is Dalmához hasonlóan sok mindent rendeltem arról a weboldalról, pénztárcát, kiegészítőket, és azokkal is tökéletesen meg vagyok elégedve. Többé nem járok plázákba, se kínai boltokba, mostantól csak az internetről fogok rendelni! Amikor ezt elmondtam a barátomnak, neki is megtetszett az internetes oldal és ő is rendelt egy oldaltáskát magának. Nagyon hálás voltam Dalmának az ötletért! Hálából vettem neki egy kiegészítőt szintén az említett oldalról. Nagyon örült neki! Azóta két dolog van, ami biztosan elkísér az úton bárhova is megyek: a kis elefánt és a bőrönd.